Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Dillenburg 26 Lochem
Vraagprijs € AANGEKOCHT

Download logo_nvm.png

 • Royale tussenwoning met vrijstaande stenen berging, voortuin en achtertuin gelegen op het oosten met achterom. De woning dient van binnen gerenoveerd te worden en kun je naar eigen smaak afwerken.

  De woonwijk is ruim opgezet, erg rustig en kindvriendelijk. De woningen zijn nabij het centrum van Lochem en diverse uitvalswegen gelegen. Rondom Lochem kunt u heerlijk genieten van de natuur, verder zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, sporten en ontspannen.

  HIGHLIGHTS:
  - Tussenwoning met o.a. doorzonwoonkamer, dichte keuken en 4 ruime slaapkamers.
  - vrijstaande stenen berging v.v. elektra.
  - Achtertuin gelegen op het oosten circa 14,5 meter diep met achterom.
  - Verwarming en warm water middels cv-combiketel (AWB, bouwjaar: circa 2010).
  - Gelegen aan een rustig grasveld met speelvoorzieningen.

  Van dit huis is een eigen internetpagina beschikbaar. Als u de brochure downloadt komt u automatisch op deze pagina. Hier vindt u alle informatie van dit huis.

  Dit huis betreft een voormalig huurwoning.
  De woning zal bij een vaste projectnotaris (Van Buttingha Wichers notarissen, Koninginnegracht 23, 2514 AB 's-Gravenhage, Postbus 85736, 2508 CK 's-Gravenhage, e-mail: info@vbwnotarissen.nl, telefoonnummer 070-3566800) overgedragen (akte van levering) moeten worden, dit kunt u als koper niet kiezen.
  De koper mag zelf een notaris kiezen voor een eventueel benodigde hypotheekakte voor de financiering van het bij onderhavige koopovereenkomst gekochte registergoed.
  Koper is er tijdig van in kennis gesteld dat de keuze van de notaris voor verkoper een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst vormt en dat de keuze daarvan aan verkoper is voorbehouden.
  Deze woning koopt u van Grouwels Vastgoed.

   

   

 • Soortwoning tussenwoning
     
  Bouwjaar 1972
  Permanente bewoning ja
  Huidig gebruik woning
  Huidige bestemming wonen
 • Tuin gegevens: