Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Goorsestraat 39
Vraagprijs € 498000,=kk

Download logo_nvm.png

 • Deze combinatie van Bed & Breakfast, Wellness, cadeauwinkel, ZEN-tuinen, cursus en trainings mogelijkheden én woongenot onder één dak is TE KOOP.  

   

  Het is een prachtig en florerend bedrijf, dat geheel naar eigen smaak in te vullen is. Ruimte in overvloed, zowel binnen als buiten. In dit pand kun je je eigen inkomen hebben omdat wij al jarenlang een Bed & Breakfast runnen. 

   

  Altijd al een Bed & Breakfast willen beginnen? Mogelijk is dit nu een kans. 

   

  Het is een bedrijfspand met vele mogelijkheden, ook als u compleet iets anders zou willen om uw vak uit te oefenen. Het pand heeft ook winkelbestemming en is tevens geschikt voor dubbele bewoning, dus ook dit biedt ongekende mogelijkheden. 

   

  De ligging is voor een Bed & Breakfast nabij het centrum van Haaksbergen uniek te noemen. De gasten zijn overdag mogelijk in de buitengebieden, wandelend, fietsend, en willen in de avonduren graag nog wat shoppen en lekker uit eten gaan. Het centrum van Haaksbergen biedt volop gelegenheid hiervoor, op wandelafstand. Een welverdiend drankje kan dan ook zonder problemen genoten worden om het avondje uit compleet te maken. 

   

  Zorg op maat? Een uitdrukking en wens van de laatste tijd, die in dit pand heel gemakkelijk te verwezenlijken is. Het pand is dan te verdelen in 4 woonunits met tuinen. Als we het niet wat rustiger aan wilden gaan doen, dan was dit voor ons dé optie geweest, echter dit stokje geven we graag door aan een ander. 

   

  Ook zijn de panden panklaar voor een kangeroe-woning, grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Met een kleine aanpassing woon je samen met je geliefden of vriendenstellen. 

   

  Meer weten en het pand digitaal bekijken? Kijk op de website www.benboverijssel.nl 

   

   

  Dit prachtige artistieke pand, met 2 woningen en een bedrijfspand is TE KOOP voor € 498.000.=

  De panden zijn panklaar voor een kangeroe-woning voor grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Met een kleine aanpassing woon je samen met je ouders of vrienden-stellen. 

   

  Indeling; Begane grond; grote winkel met spreekkamer en trapopgang, boven 3 extra slaapkamers en toilet, beneden naar een  tussenkamer met wasruimte en sauna-ruimte, achterentree en 2e trapopgang, met boven op de 1e verdieping 5 slaapkamers en toilet. Op de begane grond toegang tot de badkamer en hal-open keuken. Vervolgens kom je in de ruime woonkamer, met vide, open haard en achterin openslaande deuren naar de ruime aantrekkelijke tuin. 

   

  Naast de 2 panden staat een geheel ingerichte woonunit die momenteel verhuurd wordt als appartement. Aanwezig is een grote keuken, toilet, badkamer, zitruimtes en 2 slaapruimtes voor 4 personen. Op de begane grond is een grote praktijkruimte van 6 x 10 meter.

  Ruimte in overvloed, zowel binnen als buiten. In dit pand is eigen inkomen gegarandeerd omdat de eigenaren al jarenlang een Bed & Breakfast runnen. 

   

  Mogelijk is dit nu een kans. Het is een bedrijfspand met vele mogelijkheden, ook als u compleet iets anders zou willen om uw vak uit te oefenen. Het pand heeft ook winkelbestemming en is tevens geschikt voor dubbele bewoning, bijvoorbeeld voor 2 gezinnen. ook zeer geschikt voor tandartspraktijk of kantoor. Je hebt eigen parkeerplaatsen voor en naast je deur.

  De eigenaren willen u graag ontmoeten om u aan de hand van een rondleiding, door de makelaar, alle mogelijkheden te laten zien. 

   

   

  Bijzonderheden;

   

  * 9 slaapkamers 2 badkamers en 4 toiletten 

  * Het achterste gedeelte is in 1996 gebouwd en 2005 gemoderniseerd, en opnieuw geschilderd en aangepast in 2019.

  * Het gastenverblijf is in de periode 2005/2010 verbouwd en in 2019 geschilderd

   

  VOOR MEER INFORMATIE; https://www.funda.nl

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 •